Klubjaink

Életmód klub:

A klub elsősorban az időskorban előforduló betegségekkel, azok megelőzésével, a szerzett betegségekkel való együttélés lehetőségeiről tájékoztatja lakóinkat.

Megismerjük és megkóstoljuk a környéken fellelhető gyógynövényeket, megismerjük azok jótékony hatásait a szervezetünkre. Lakóinkkal közösen felelevenítjük a régi szokásokat, hagyományokat, népi történeteket, érdekességeket.

Bakancsosok klubja:

2015.év januárjában lakóink kérésére új klubot hoztunk létre. Célja hogy lehetőségeinkhez mérten a környéken található természetvédelmi területeket, tájakat gyalogosan megismerjük, bejárjuk, a séta során a természetben található terméseket, gyógynövényeket összegyűjtsük, és felhasználjuk.
Ebben az évben tervezett túráink a Vadaskertbe, a bányatóhoz, Kútvölgybe, a Dabosi templomromhoz., és a Hertelendy kastélyromhoz vezetnek majd el bennünket.

Film klub:

Lakóink által nagyon közkedvelt a film klub. Szombatonként természetfilmeket, történelmi témájú filmeket, magyar, már-már történelmi múltra visszatekintő filmek kerülnek vetítésre.

Kedvelt színészeink a teljesség igénye nélkül: Kabos Gyula, Mészáros Ági, Tolnay Klári, Darvas Iván, Dankó Gyula.