Szőc

Különleges vendégek otthonunkban

Otthonunk idős lakói nem mindennapi vendégeket vártak október utolsó keddjének délutánján, akik különleges célból keresték fel az itt élő időseket.

Magvetés a szőci idősek otthonában

Egy napsütéses gyönyörű napon Imre Zsuzsanna, a Halimbai Gyógynövénykertészet vezetője látogatott az Ujvári János Református Szeretetotthon szőci intézményegységébe, hogy kertészeti és növénygondozási ismereteit megossza az intézmény dolgozóival és lakóival.

Anyák napja egy héten át

Május első hetében a halimbai óvodások és felkészítő óvónénijük tisztelte meg szőci otthonunk lakóit. Az anyák napi műsoron nem csak édesanyák, nagymamák, hanem férfilakóink is megjelentek, hisz ezen a csodás nemzetközi ünnepen mindenki ünnepel.

Játékidő a közönségért!

2019 tavaszán lélekemelő kulturális programra voltak hivatalosak az Ujvári János Református Szeretetotthon szőci intézményegységének lakói.

Rímben küldött ajándékok

Az Ujvári János Református Szeretetotthon szőci intézményegysége A költészet napján versmondó versennyel  emlékezett meg József Attila születésnapjáról.

Múlik a tél, a tavasznak jönnie kell

Otthonunkban az idei telet is egy vidám, farsangi összejövetel keretében búcsúztattuk. A vidám hangulathoz illően feldíszített étkező hamar megtelt érdeklődő lakókkal, akik először kultúrcsoportunk zenés, látványos műsorát tekinthették meg.

Újabb hatalmas segítség

Az Ujvári János Református Szeretetotthon szőci intézményegységébe február 27-én délután érkezett meg a kamion a Teuton Lovagrend adományával, amelyben nagyértékű pépes ételeket kaptunk.

Nagy értékű adomány érkezett Szőcre

Egy szőci származású jótevő hölgynek köszönhetően a szőci intézményegységünk lakói 2019. januárjától lényegesen színvonalasabb és korszerűbb körülmények között élhetnek. A Németországban dolgozó asszony kapcsolatba került az ott működő Teuton Lovagrenddel.

Életmód tanácsadás télen is

Tél elején Dr. Bakanek György sportorvos és életmód tanácsadó volt a vendége a Szőci Idősek Otthonának, aki sok humorral fűszerezett beszámolót tartott a helyes életmód fontosságáról, és esetleges hiányának következményeiről.

Hüllőtani tárlat Szőcön

Hüllőtani kiállítás került megszervezésre novemberben Szőcön, amelyet a Magyar Madártani Egyesület Kétéltű- és Hüllővédelmi Szakosztályának segítségével rendeztünk meg intézményünkben, hogy mozgásukban korlátozott lakóinknak is lehetősége legyen a tárlatot megtekinteni.

Oldalak

Feliratkozás Szőc csatornájára