Pápakovácsi

Akkor jó a szőlő leve, amikor borrá érik

A "Magyarország Tortája" gasztronómiai eseményhez kötődően hagyományainkhoz híven az idén is elmentünk ellátottainkkal egy pápai cukrászdába. Mindenki megkóstolhatta a 2022-es verseny "Huncut Szilva Herceg" és a "Nagyi kedvence" fantázianevet viselő nyertes alkotásait.

Államalapítás és új kenyér

Augusztus 20-a Magyarország nemzeti ünnepe, amelyen az államalapításra, valamint államalapító Szent István királyra emlékezünk. Magyarország születésnapja egyben, valamint az új kenyér ünnepe is.

Isten éltesse Erzsi néni!

Laskovics Lajosné ellátottunkat köszöntöttük 90. születésnapja alkalmából az attyapusztai szeretetotthonunkban. Burghardt Ferenc polgármester úr átadta Orbán Viktor, Magyarország miniszterelnöke által aláírt Oklevelet, és egy gyönyörű virágcsokrot.

Generációk együtt táboroztak

Az Ujvári János Református Szeretetotthon Pápakovácsi intézményében nagy sikerű Generációs tábort tartottunk, ahol a munkavállalók gyermekei és ellátottaink közösen vehettek részt a különböző programokon.

Falunap a kastélyudvarban

Kedves meghívásnak tettünk eleget a nyáron, amikor elfogadva Pápakovácsi Önkormányzatának invitálását, egy vidám délutánt töltöttünk együtt a település lakóival.

Oldalak

Feliratkozás Pápakovácsi csatornájára